My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Henpon murah? September 9, 2009

Filed under: |Celcom broadband|,|gadget|,|hang out| — hafizd @ 9:37 pm

Bismillahirahmanirahim & A very good day to bloggers~

Just nak bagitau, aku tak leh access 100% internet during office hour, kalo dapat pon hanye bley surf jer, tak leh nk reply or comment kat blog kawan2. Natijahnyer, aku terpaksa online selepas sahur sebab berodband Celcom yang sangat sengal  neh. Free2 jer kene bambu ngan aku lagik sekali.Haiiihhh~!! Satu lagi, aku ade gune box commentor yang baru, so sorry yer kalo ade masalah nak post komen.

Aku ada terbeli henpon murah yang berharga less than rm100 kat Mines couple of weeks ago. Nokia 1202. Aku takmo beli pon memula, pastu Pejol plak macam berminat sgt2 plak. So, kitaorng sapu 3 ketul terus; satu untuk aku, lagi dua untuk Pejol. Ngeh ngeh. Aku pon dah beli no. baru untuk phone nih, tapi hanya beberapa orang je tahu =P

 nokia 1202 less than 100 bucks

Selingan plak, ado visitor korea datang blog aku dek ado entry2 berunsur Korea.Haha..pastu mesti menyumpah2 sebab tajuk entry je gune bahasa Korea. Biyaneee. Pahnih,wat entry hindustant plakkk~ ala2 en_me tuh~

image_thumb9

P/s: Kat opis dah mula psang lagu2 raya~ hehehe. 10 more days to go~

P/s/s: Semalam aku berbuka puasa bersama kengkawan PETRONAS kat Surau KLCC. Nice gak. Will update the entry later. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s