My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Why I am addicted to BLOG? August 15, 2009

Filed under: |tag| — hafizd @ 2:03 pm

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

39. Mohd Hafizd – seorang jurutera muda yg hensem + cute yg baru bekerja tapi sudah mampu membeli kereta putih itu. Suka fotografi juga dan pemilik nikon dslr d80

Tup tup je kene tag oleh en_me yang fofular itu tentang mengapa aku suka blog dan activity seantara dengannya~ Well, penat jugak memikirkan jawapan untuk soklan itu. Setelah wat mindmaping segala bagai, maka terkeluarklah jawapan yang agak bernas~ hehe

  1. It’s my hobby! Ini serius, since kenal blog tahun 2006, aku dah start nak menulis dan jadikan ia travel note sepanjang aku hidup. Aku penah terbaca, setiap benda yang diupload di internet akan kekal forever dalam talian maya itu even dah di’delete’ secara fizikalnya. So, mebe 50, 100 tahun lagi, ada orang akan bukak dan kaji blog aku..hehe **dush dush!!
  2. Blog dapat expand network~ hihi..Dapat jumpa kawan lama dan juga brand new friends~even dapat wat gathering segala bagai.bagus2..Paling best bila tengok visitorsss datang dari merata pelusok negara~hoho
  3. Bebas! Aku bebas nak tulis apa2 pon. Takda template nak kene ikot macam Frenster, FacebOk, MySepace segala tuh. Just write, put some pix and publish. Wait for the comment. Kalo topik best, banyak ler komen.Tapi still tak dapat lawan en_me itu~ hihi [tapi aku still hide gak portion yang aku rasa tak sesuai untuk tontonan ramai~simpan sket weeiihhh!!]
  4. Mencari jawapan & opinion. Yerp, bila ada masalah, just post je kat blog, maka dengan pantas akan dapat reply..
  5. Dapat duit~ wwwhiiiiit whhiittt~ hehe..tapi takde la banyak sangat..at least dapat la sket dari Nuffnag tuh.

For time being, tuh je yang aku dapat. Mungkin kalo ade dak2 sek menengah wat karangan summary yang cari isi tersurat dan tersirat dalam entry2 aku nih akan jumpa sebab2 aku tulis blog~ Hihi..takmo la tag sapo2..terima kasih~

visitor blog~

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s