My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Miss the Baby August 12, 2009

Filed under: |baby| — hafizd @ 2:30 am

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Dah makin besar si Baby Shahirah nih. Awal bulan ari tuh aku ade balik kampung selepas balik trening kat Terengganu, so sempat la melawat si baby bermata besar nih.hihi.

Sekarang dah tak mo jalan sendirik sebab dah puas kot berjalan since ‘Dapat Kaki’ awal2 dulu. Pantang je nampak orang, datang terkedek-kedek nak menempek suh dukung. Very the suuuwweeetttt.

Pastu, dah bley ajuk orang cakap. Mase aku dukung and bawak die kat Baby Whitty, die suka tengok bunga flip-flop tuh. Pastu, aku sebut la bunga. Die pon dengan excited ikot ‘Munga’. Haha…pastu dok ulang2 sambil mata tak lekang-lekang tengok bunga flip-flop tuh.

Seperti biasa, please roll on your mouse on the picture to see the caption.

Excited plak amik gmbosmileeetak tengok camera pulokceewaaahhhh bergaya betol cium sket...ccaaaakkkk!!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s