My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Trip to Ganu part II August 5, 2009

Filed under: |food|,|training|,|trip| — hafizd @ 6:20 am

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Sambungan dari part I. Kali nih citer pasal makanan je lah eh. Ntah la, blog aku nih dah di cop sebagai blog makanan dah oleh si Shahira n Si Anis. Hoho..

Lepas kelas, si Micha ajak gi makan seafud kat tepi laut. Nama tempat tuh Mengabang Telipot~ Very the weird name..haha.. So, menyusur la baby Whitty kat tepi pantai tuh mencari port kedai yang nak disinggah.

Bit unlucky coz kedai favorite Micha tu tutup la plak. sO belasah je lepak kat kedai2 area tuh. Order ABC, Sotong Goreng Tepung, Ikan Goreng Tepung and yang paling2 best Anak ikan Pari Goreng Tepung. This is true! Memang superbbb! Tapi kan, yang tak best, makanan kat Ganu nih tak PEDAS. Even sos die pon manis jek.Aiiyaakkk, camno nak buek nih

In short, pegi Ganu this time around just to get familiar with the road and location of interest.hehe..Lagi satu, instructor training kat INSTEP plak sangat sporting and baek hati sebab bawak buah-buahan dari dusun beliau sebagai santapan mse tea-break~ marvellous!!!

ABC

ABC yang kurang manis la plak

Sotong Goreng Tepung

Ikan Goreng Tepung

Ikan Pari Goreng Tepung

Kucing chumel

Tepi pantai amik gambo ngn baby D80

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s