My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Ngantuknya July 27, 2009

Filed under: |expression|,|hang out|,|training|,|trip| — hafizd @ 3:50 pm

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Penyu- Google image

Terima kasih kepada kawan-kawan yang melawat blog ini yer. Just short update, hari nih sangat lah letih. Lepas abes kelas kat INSTEP tadi, trus gerak ke Kuala Berang. Semalam, lepas check-in kat Felda Residence yang berdiri megah ala-ala Burj of Dubai tuh, aku terus call family angkat kat Kampung Dura. Ayah dah macam tau2 je aku dah berada di bumi Terengganu. hihi

So, tadi discuss la ngn coursemate whether nak pegi or tak. Tup tup, jadi pegi. So lepas je jamak takhir, trus gerak ke Kuala Berang after beli buah tangan kat Mydin KT. Memang berdebar-debar dan tak sangka dapat jumpa derang setelah hampir 3 tahun tak jumpa since 2006. Tapi still keep in touch via phone call. Seyes, memang tak sangka la baby Whitty bley sampi ke sana.Syukur sangat2 dapat jumpa mereka.

Gambo2 ada dalam both camera handphone and baby D80. Going to update later. Huh, nih bukan short hapdet..berjela-jela gak..

Felda Residence KT - google image

Sok masih ada lagi peluang nak g berjalan2 cari makan sambil bergamba ria.hihi. Ok, last nite ber’onair’ from Felda Residence.Sok nak pindah g Primula plak.ngeh ngeh…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s