My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Taken 2008 July 18, 2009

Filed under: |expression|,|movie| — hafizd @ 1:59 pm

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

To be honest, this entry was written on 0140 am in the morning. Once again, to be honest..honest..and honest. This movie was awwweeesssoommmeee! great and it 98.89% touch my heart. That’s why the name of the movie – Taken~

Taken

This movie was released last year 2008. The movie was in my lappy since I left offshore, i think. Tapi movie nih memang lah best sangat sampai buat aku speechless. Ikuti summary kat bawah nih sket or better korang tengok sendirik. Puas hati dowh. 2 thumbs up!

“The seventeen year-old Kim is the pride and joy of her father, the retired agent Bryan Mills that left the secret service to stay near Kim in California. Kim lives with her mother Lenore and her wealthy stepfather Stuart; she convinces the reluctant Bryan to sign an authorization to travel to Paris with her friend Amanda. When they arrive, they share a cab with the stranger Peter and Amanda tells to him that they are alone in Paris. When Bryan succeeds in contacting his daughter, she tells that criminals have just break in the spot and they are kidnapped by an Albanese gang of human trafficking. Bryan promises in the phone to kill the kidnapper of his daughter and immediately travels to Paris to find Kim and chase the criminals

Hmm, nak wat gak rentetan kat sini. Seorang bapa ( ex-CIA yang power giler babes la skills) sangat protective terhadap sorang anak pompuan die yang cun nih. Kisah bapa dan anak pompuan lah – sesuai untuk hari bapa. Bayangkan anak dia kene culik lepas seorng mamat yang tak dikenali tegur anak die n kawanye kat airport and share taxi balik ke hotel.

Pastu, mamat nih anto geng2 die untuk kidnap lepas amik details anak dia.Gilosss~ suspensssss! Selalunye pompuan yang kene kidnap kt Paris nih akan disuntik dadah pastu diletak kat tmpat2 construction site sebagai prostitute.Sadis giler~!

Naseb baek la bapak die nih terrer and sangat mantap la strategy yang bapa die gune. All out! Tabik spring lah. Sebab sayangkan anak pompuan dia yang sorng nih, dia sanggup buat apa saja sampai la anak dia ni diselamatkan.

Tapi.. korang kene tengok kalo belom tengok sebab aku just cerita plot je. Aksi-aksi dalam citer nih korang kene tengok sendirik. Sumpah best!

taken-movie

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s