My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Bersawang July 11, 2009

Filed under: |BPMT|,|Celcom broadband|,|curent issue| — hafizd @ 11:15 am

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Selamat berhujung minggu sumer. Teramat lah bosan bila dok lepak kt rumah je wekend nih. Hihi.. Lately nih jarang giler aku hapdet blog. Sibuk sangat kot. Eh, tapi reason paling mantap – Celcom Broadband SENGAL~!! Sumpah sangat la sengal! Hangin dah aku. Bayar bil bulan2 for sakit hati jer..

Dah busan2 wekeend neh, memang fikiran ku melayang ke Labuan la which dah hampir 2 bulan aku tinggalkan pulau itu. Weekend memang la keje, tapi petang weekend tu ade aktiviti2 yang dapat menenangkan fikiran. Such as lepak2 kat Layangan sambil makan goreng pisang dan minum air kelapa bersama teman-teman – Sayuthy, Ilyana, Faizul, Cik Selamat, Cik Alias and Shamani.

Semalam, aku round2 KL bersama ex-roomate a.k.a housemate. Si Farid balik untuk ACD assessment dari Teluk Ramunia. So sempat la kuar makan2 and outing smpi kol2 pagi~!!

Memancing kt pantai depan Tiara Hotel~

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s