My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

New baby|Baby Whitty July 5, 2009

Filed under: |family|,|friend|,|village|,|wish list| — hafizd @ 3:47 pm

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Just arrived from Kedah around 930pm. There are lots of best & tak best balik kampung this time around.

Firstly, aku demam!!! Caught by fever was terrible coz I spent my quality time just sleeping and woke up late. Luckily it’s just 2 days off from work. Tapi skrang dah ok sket. Ubat kat ‘Poliklinik Sandhu tuh memang mujarab dek perkenan Allah jugak. Alhamdulillah.

Lagi satu, adakah aku kelihatan kurus? Dek ditegur oleh seseorang, aku trus mintak ‘ubat lalu makan’ maka terus aku bantai makan satay, koey teow, rambutan kuning dari dusun and cucuq cempedak and lastly nasik sebagai supper semalam.Hoho. Aku juga sempat borong stok ikan masin untuk bawak balik KL~

Secondly, air kat kampung aku takdo. Paip pecah kat kampung seberang. Haih..Naseb baek kolam umah Tok aku besar. Start moto, trus gi mandi manda kat sana. Memang aku slalu mandi kt sana pon time balik kg sebab air die sejuuuukkkk…hihi

Ketiganya, hujan plak petang Sabtu and semalaman sehingga kol9 pg tadi. Memang grounded ler jawabnye. Malu aku bagun kol 10 sebab Mak Lang aku datang ajak Mama aku gi ngaji. He he..

Keempat, aku tak sempat jumpa si Shahirah si baby mata besar and tak sempat merayau2 dek ujan.

In a nut shell, balik kampung kali neh sangat rush~ hush hush! Btw, ape kene mengena ngn tajuk kat atas? Lu pikir la sendiri~

Happy working~!!

Pipi aku macam tembam jer..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s