My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Pepatung April 3, 2009

Filed under: |Creature|,|work| — hafizd @ 9:27 am

pepatung 

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Pernah tangakap pepatung masa kecik2 dulu tak?  Hehe.. sekarang neh mood untuk hapdet blog membuak2. Sket2 tengok blog, dalam sejam tuh ada la 3-4 kali aku jengok kalo aku ada depan lappy.. Memang gila dah aku dengan blog skng neh. Haih~

Lepas balik check spools kt tengah panas tadi (panas giler lah hari nih) rasa macam nak pitam. Sekarng dah lega sket sebab dah relax2 kat bilik aircond. Dah ler sekarang semua benda kat yard neh kene buat sendirik. Nak harapakan pekerja2 sni, memang dua kali keje…Nak wat camner, kene ler abeskan project.

Selepas diselongkar folder gambar, terjumpa la gambo pepatung yang sedang berasmara dana neh. Uiks, lepas neh kalo orang Google bahan2 lucah, mesti singgah sini. Haha..spam jek

Tapi itu bukan lah perkara pokok, yang pentingnya kehijauan daun sawah dibelakang itu. Best betol tengok daun2 kehijauan dikala keletihan badan yang teramat neh.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s