My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Bersua di Labuan March 30, 2009

Filed under: |trip| — hafizd @ 6:32 am

Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Semalam buat pertama kali bermalam di KLiA. Syok, best dan tak selesa bercampur baur. Cuak pon ade sebab tersangat la leteh coz pagi Ahad dah bangun awal nk g UUM, majlis convo my twin then tak tidor2 sampai la 1am pagi tadi.

Naseb baek jumpa kawan yang tunggu flight die pagi ni ke Sabah gak. So ade teman berbual2. Aku tertido dalam kol2 & terjaga sekali sekali sambil melirik2 beg DSLR n Lappy. Takoott wooo.. Alhamdulillah. Ok sumernye sampai la ke saat check-in pagi tadi dan selamat sampi ke Labuan ketika ini.

Sebab tido kat KLiA? Flight dari Penang-LCCT dah lewat malam, then flight KLia-Labuan plak kol 9am. Nak balik Wangsamaju tgh2 malam? Tak dapat ler… So bermalam la di KliA for the first time in history. Maybe next time akan menyusul lagik. Ahaks

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s