My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Gong Xi Fa Cai January 26, 2009

Filed under: |Event|,|photoshop| — hafizd @ 4:49 am
Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Happy Chinese New Year to all Chinese in Malaysia. Alamak, tak tau nk tulih apa pasal CNY neh. Something berkenaan dengan prosperity kot~ Yang penting kat hotel aku ade orng hias2 tanglung segala bagai. So snap ler. Nih hasilnye lepas edit gne PS. By the way, I am just got back from holiday at Kota Kinabalu.Ngeh ngeh.. Wait for next post in the next entry coz this evening, I’ll be leaving Labuan to Miri to go Offshore from there~ Yeah!

Sad to inform too, this blog won’t be updated till further notice. I am not sure whether the connection is available at offshore. So, I am away starting 27 of January onward.

Back to main topic,kat TV pon ade banyak citer best semperna CNY neh. Layan je ler. Kepada kawan2 yang sedang bercuti tuh, mesti best kan? Huhu… Tape2, lepas nih aku plak yang gelak besar dengan kamu sume sebab nak balik kampung untuk qadacuti. Ngeh ngeh. Tapinye, aku tak tau bila..Huwa huwa..huwaah~

Once again, Happy Chinese New Year $%*^^% ^$%* ^*& ^*& (tak reti nak sebut dlm mandarin) & Selamat Memandu di kesibukan jalan raya!

Kepala je ade kt situ, badan dah buat sup kot~

Tanglung
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s