My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Ku Tunggu Jandamu! November 6, 2008

Filed under: |lyric|,|song| — hafizd @ 12:41 pm
Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Aku suke bangat dengar lagu Irwansyah nih. Macam nak menari + melompat2 jek.Haha. Well, sekali terpikir2 la kan, sape la punya idea gune tajuk lagu camnih. Ku Tunggu Jandamu~ Bukan si Irwansyah nih dah berpisah ngn Acha ke? So lagu nih untuk si Acha la kot. hehe. By the way, hit blog aku melonjak naek bile aku post pasal Barack Obama menang semalam. hu2, thanks for visiting my blog!

Sile lah layan lahu Ku Tunggu Jandamu nih. Lirik pon ada gak kat bawah neh~

Irwansyah – Ku Tunggu Jandamu

Kamu aku cocok
Sejak dulu sudah bersama
Boleh di bilang berpacaran
Berdua kita serasi

Tapi kini lain
Kau malah berpaling dariku
Dan berjanji dengan yang lain
Aku ini kau campakkan

Reff:
Namun cintaku tak bisa
Begitu saja menerima
Kenyataan kau pergi dariku
Aku masih tetap cinta

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

[*]
Kutunggu jandamu
Maaf bila ku menyumpahi
Sakit aku cinta padamu
Kau janda pun aku mau

Back to Reff:

Lalu kuputuskan… kuputuskan kutunggu jandamu

Back to [*]

Back to Reff:

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

Tak bisa terima kau pergi… dariku
Aku masih tetap cinta
Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

 

8 Responses to “Ku Tunggu Jandamu!”

  1. Anonymous Says:

    Kat Indonesia sekarang ni ada movie Ku Tunggu Jandamu.
    Maybe lagu ni soundtrack die.
    Sy pon tatau cz tak tgk lagi cite tu..
    oh td sedang bloghopping, tibe2 jumpe post ni,igtkan review movie tu.
    Just nk inform kot2 awak teringin tgk movie tu ke🙂

  2. Hafizd Says:

    Anonymous:

    thanks for visiting my blog miss Anonymous. y don’t write your name above =)

    well, thanks for the info bout that movie..will search it soon~

  3. moroka Says:

    layaaan..~
    btw hari ni baru abis present fyp1..lega
    esok bleh stat stadi utk final😀

  4. Hafizd Says:

    moroka:

    layaaannn kan lagu neh… bagus2.. all the best for final year examination.. jgn bawak toyol…haha

  5. y[o]n Says:

    aku tau die nk tuju kt sape lagu neh😉

  6. Boo-lah Says:

    aku pun tau..
    so aku tuju lagu ni utk hang..
    so maknanya..
    aku tunggu janda hang la.. kan!
    apa lagi..

  7. Hafizd Says:

    yon:
    lagu ku tunggu jandamu~ huhu… xde maknanye nk tunggu janda itu..doakan ‘die’ pnjng jodoh~

  8. Hafizd Says:

    Boolah:

    ape yg ko tahu Boolah.. aku cume post je lagu neh .. =p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s