My Routine, My Life

Just another WordPress.com weblog

Simpati ngn Abby Abadi November 5, 2008

Filed under: |curent issue| — hafizd @ 10:29 am
Bismillahirahmanirrahim and a very good day fellow readers!

Actually, baru lepas tengok ulangan siaran MELODI kt TV3 tadi, then ade citer pasal Abby Abadi ngn husband die, Norman Hakim. Sangat sedih loo. Udah ler Norman yang jadi bidan mase Abby beranak dulu2.Hadoooii.. takmo la pikir2 masalah artis kat Mesia nih. Hari2 ade je cerita panas dan sensasi. Tapi masa aku tengok temubual bersama Abby tuh, memang menyentuh kalbu. Aku pon tak tahu sngat perihal family derang, ade dengar2 gossip je. From my personal view, derang sangat suweeet couple even dalam Drama Bersiri Gerak Khas kat Tv1 or Tv2.. tak hengat plak. **/aku suker tengok drama nih dulu2 satu family kat umah..hehe..//** Papepon doakan lah semua akan berakhir dengan baek bagi kedua2 belah pihak for the sake of their children.

Tatapilah gambar -gambar Abby dan Norman sekeluarga kt bawah neh, kredit kat pemilik2 website/blog.



-Tamat-
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s